Relatietherapie Oosterhout


Relatietherapie regio Oosterhout – Breda

In alle relaties loopt het de ene periode beter dan de andere. Soms verliezen we het contact en onze behoeften uit het oog of leggen externe gebeurtenissen een druk op de relatie.

Het is belangrijk, in alle drukte en beslommeringen, met elkaar in contact te blijven, op de hoogte te blijven van elkaars gevoelens en wensen en naar oplossingen te zoeken wanneer er onenigheid ontstaat.


Relatietherapie

Het contact met elkaar verbeteren

Als je merkt dat dit niet langer samen lukt, kan het helpen om in relatietherapie te gaan. In gezamenlijke gesprekken kan er gekeken worden naar welke dingen nog goed lopen en welke minder en kunnen nieuwe doelen gesteld worden.

We staan stil bij welke manieren van communicatie kunnen helpen het contact met elkaar te verbeteren en gaan op zoek naar gezamenlijke momenten van geluk.

Ook wanneer je twijfelt of je wel of niet door wilt met je huidige relatie, kan het zinvol zijn samen in therapie te gaan: om uit te zoeken of er nog een basis is waarop toch een ‘doorstart’ gemaakt kan worden en op wat voor manier de ‘nieuwe’ relatie vormgegeven moet worden.


Contact met ons

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem gerust even contact met een van ons op.

Liefdespsycholoog Brabant

Mirella, Made

✔ Therapie
✔ Relatietherapie
✔ Liefdespsycholoog

Als liefdespsycholoog ontmoet en begeleid ik dagelijks mensen die ontevreden zijn over hun relaties.

nicolette-psycholoog-breda-relatietherapie

Breda
✓ Therapie & coaching
✓ Relatietherapie
✓ Loopbaancoaching

Ik help veel mensen met angst / faalangst en spanningsklachten, stress / burnout, onzekerheid / laag zelfbeeld, relatieproblemen, piekeren.

Contact


Top